Tjin's Gelderlandplein

- Lekkers uit Suriname -


Over ons

Tjin’s Gelderlandplein is al de jaren de plek op de Zuid-As in Amsterdam als het om Surinaams eten gaat. Van CEO tot de receptioniste: allen komen graag hier voor een lekkere snack, broodje of maaltijd tegen een vriendelijke prijs.

In drukte (ja de rij kan lang zijn) of tijdens rustige periodes het maakt niet uit men komt graag en men blijft terugkomen!! Voor natuurlijk het lekkere eten maar ook omdat we flexibel zijn (er kan veel) en we onze klanten kennen.

In tropische sferen genieten of iets lekkers meenemen?  Lekker vegetarisch of toch een andere combinatie dan de kaart, eten voor een feestje met  vrienden? Het kan allemaal.

Wij koken dagelijks in onze eigen keuken en werken  met zo vers mogelijke ingrediënten. Dit betekent dat u kunt genieten van heerlijk vers eten.

Surinaams eten
in tropische sferen

Te laat voor de lunch in de kantine? Overwerk en geen zin in een tomatensoep en boterham met kaas? Van 13.30 tot 19.00 uur kun je bij ons een tafel reserveren.


Bel 020 404 21 75

Feestje of met een
groep thuis eten?

Laat ons weten wat je wilt, voor hoeveel personen en wanneer je het wilt ophalen.


Bel 020 404 21 75MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We koken dagelijks vers en door de verkoopadministratie weten we dagelijks precies wat er nodig is. Dit betekent dat we nauwelijks tot geen verspilling van voedsel hebben.

Wij proberen zoveel mogelijk bij de bron in te kopen. Dit betekent bijvoorbeeld dat kip en eieren direct van de boer komen. Rijst wordt direct van de importeur gekocht.

Door onze eigen keuken en ruime opslag faciliteiten (gekoeld en droog) kunnen we bepaalde lang houdbare  goederen/ingerdienten in grote hoeveelheden aanschaffen en opslaan. Dit betekent minder kilometers voor ons en/of onze leveranciers.

Heerlijke specerijen